ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με εμάς

Το κατάστημά μας ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 64 χρόνια περίπου από τον παππού Σταύρο, με βοηθό τον μεγάλο του γιο Γιάννη.
Έπειτα πέρασε στα χέρια του Κυρ-Γιάννη και της συζύγου του κυρά-Ελενίτσας. Τότε ήταν που η επιχείρηση μεγάλωσε και άνθισε, ξεκινώντας με εισαγωγές λευκών ειδών από διάφορες χώρες. Στην προσπάθειά τους αυτή, πολύτιμος βοηθός ήταν ο γιός τους Σταύρος, ο νεότερος.
Η επιχείρηση όλο και μεγάλωνε, ώσπου η ατυχία χτύπησε την οικογένεια. Παρόλα αυτά, όλοι μαζί βρήκαμε την δύναμη να συνεχίσουμε.
Τα τελευταία 15 χρόνια, την οικογενειακή επιχείρηση έχω αναλάβει εγώ, η κόρη του Κυρ-Γιάννη και της κυρά-Ελενίτσας, η Μαρία, με πολύ μεράκι σε ένα όμορφο μαγαζί.

Τώρα, όπως προστάζουν οι καιροί, εγώ και ο σύζυγός μου Γιώργος, ξεκινάμε το δικό μας ηλεκτρονικό μαγαζί (e-shop) με την επωνυμία "pariziana.gr", με πολύ όρεξη και μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας στα είδη σπιτιού και όχι μόνο.
Με λίγα λόγια, είμαστε μια παλιά παραδοσιακή Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, το εμπόριο υφασμάτων, κουρτινών, λευκών ειδών και χαλιών, ήταν και είναι η ειδικότητα μας και συνεχίζουμε για τέταρτη γενιά να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Ευχαριστώ

Μαρία Γκιούρου